No 55 Shampoo Bar Citrus

Tvålbaserat milt citrusdoftande schampo i bit. Vårdande, passar alla hårtyper.
65g

10.00 € *

* Rekopris. I Sverige 100 kr.

Snabb­fakta

BRA FÖR:

  • Milt, passar alla
  • Tvättar bra, torkar inte ut hår/hårbotten
  • Gör håret lätt och luftigt med bra spänst
  • Minskar behovet av stylingprodukter
  • Motverkar kliande hårbotten
  • Motverkar mjäll
  • Motverkar hårlossning
  • VEGAN

INGREDIENSER:

saponifierad kokosolja°* saponifierad palmolja°* saponifierad olivolja° saponifierad ricinolja saponifierat sheasmör°* citronella, citron och apelsin eteriska oljor

° Ekologisk
* Rättvis handel
Oraffinerad (raw) råvara

DrHardman shampoobar

Om denhär produkten:


Schampo i bit är ett ekologiskt tvålbaserat schampo gjort på organiska växtoljor, örter och eteriksa oljor. Det innehåller inga konserveringsmedel, syntetiska dofter, färger, mineraloljor eller ytaktiva ämnen såsom SLS (natriumlaurylsulfat) eller SLES (Sodium Laureth Sulfate). Schampo i bit skapar inget plastavfall eftersom det säljs i bit och är lätt att ta med på resor (också flygresor) eftersom det inte är en vätska.

Schampo i bit är tvålbaserat och beter sig lite annorlunda än schampo som innehåller ytaktiva ämnen. Tvål är ett milt tvättmedel skonsamt mot hårbotten. Många användare har blivit av med kliande hårbotten och mjäll efter att de bytt till schampotvål. Tvålbaserat schampo gör håret fluffigt och de flesta användare behöver efteråt inga stylingprodukter alls. Håret är ändå lätt att styla.

Endel användare kan uppleva att håret blir klibbigt av bitschampo då de påbörjar användningen. Ge inte upp! Klibbigheten bör försvinna efter ett par tre tvättar då håret vant sig med produkten. Shampobiten är en superprodukt med tusentals nöjda användare också i Finland! Ge den en chans!

Såhär använder du schampo i bit:

Blöt håret noggrant med varmt vatten (skummet blir bättre i varmt vatten), och blöt också schampobiten. Gnid schampbiten mot håret så länge att skummet är rikt överallt. Se till att du får ordentligt med lödder i nacken, särskilt om du har långt hår. Tillsätt lite varmt vatten i håret, om det känns som att löddret inte vill ta sig. Du kan också göra en kort mellansköljning och löddra upp igen, om det känns som det skulle behövas.
Då löddret är rikt, massera hårbotten ren med fingertopparna och skölj därefter håret noggrannt med varmt vatten. Handdukstorka och tillsätt balsam eller annan vårdprodukt vid behov. Dr Hardmans No. 56 leave-in balsamspray med aloe vera, glycerin och hampa är speciellt utformad för att användas som vårdprodukt efter tvätt med schampo i bit.

Förvara din schampobit som en vanlig bit tvål på ett luftigt underlag där vatten rinner av väl.

Läs mer om schampo i bit på sidan bra att veta: Om schampo i bit

Dr Hardmans liknande produkter:
No 50 Shampoo Bar Avocado
No 56 Aloe Vera Conditioner
No 80 Gentle Face Scrub Powder

Upp

Frågor

Ring 0407642085
Skriv lotta.hardman@gmail.com